Wijnkaart

De Wijnkaart der Ronde Tafel 134, lekker én verantwoord genieten

1596546066_950_0Ronde Tafel 134 maakt het u eenvoudig om verantwoord te genieten. Samen met vinoloog Ischa Huizer van Wijnfort Jutphaas hebben wij een selectie gemaakt van kwalitatief goede en lekkere wijnen. De wijnen schaft u aan voor dezelfde prijs als in de wijnhandel. Bestelt u de wijn via deze actie, dan doneert u 20% van de prijs aan het Ronald McDonald Huis Utrecht.

De “Wijnkaart der Ronde Tafel 134” download u door op de onderstaande afbeelding te klikken.

Voorzijde wijnkaart

 

 

 


 

 


 

Opbouw van de wijnkaart

Niet op basis van prijs, wel op basis van intensiteit! Het is van belang om een bepaalde volgorde te hanteren. Bedenk maar eens dat je in een knalgroene appel bijt en daarna in een zacht chocoladetaartje hapt. Niet zo erg, toch? Maar doe het eens andersom! Het frisse appeltje komt, na het zoete en volle van de chocola, keihard en zuur op je smaakpapillen over.

Ze zullen protesteren! Of eet eens een stevige salami met veel look en pepertjes; hoe smaakt een jong plakje geitenkaas hierna? Precies, je smaakpapillen worden danig beïnvloed door hetgeen waarmee ze geconfronteerd worden. Dus om wijnen optimaal te kunnen proeven, bouw je de intensiteit op.

Mede mogelijk gemaakt door 

rietveldwines_logo   &  Wijnfort Jutphaas