Goede Doel

NL Doet“HudMo” NLDoet!

Jaarlijks neemt de Ronde Tafel 134 deel aan NLDoet! Dit is het grootste Goede Doel qua activiteit van Nederland. De afgelopen 10 jaar zijn er maar liefst 40.000 klussen geklaard en hebben 1,5 miljoen mensen deelgenomen. Vanzelfsprekend zijn wij actief in de eigen regio. De laatste jaren hebben wij de Kinderboerderij in Maarssen, De Scouting in Vleuterweide en de Buurtmoestuin in De Meern geholpen door de “Handen uit de Mouwen” te steken!

 
Logo-Stichting-Jarige-JobStichting Jarige Job

Ouders krijgen in de week dat hun kind jarig is (van de Voedselbank) een Jarige Job box mee. De Jarige Job box is aan de buitenkant een hele gewone kartonnen doos, maar de inhoud ervan bezorgt vele kinderen een leuke verjaardag. De kinderen weten niet van het bestaan van Jarige Job af waardoor het echt de ouders zijn die hun kinderen een mooie verjaardag bezorgen. De verjaardag wordt dus voor het hele gezin weer een feestdag! De artikelen worden verzameld bij de regionale Albert Heijn, in dit geval AH Vleuterweide.

 

1596546066_950_0Ronald McDonald Huis Utrecht

Een nachtzoen, een knuffel, een verhaaltje voor het slapen gaan. Dit is van onschatbare waarde, juist als ouders en kinderen elkaar het hardst nodig hebben, zoals wanneer een kind in het ziekenhuis moet verblijven. Het Ronald McDonald Huis Utrecht maakt zo’n nachtzoen mogelijk. Door het actief werven van fondsen blijft deze voorziening voor de ouders van zieke kinderen beschikbaar. Een van de Tafelaars heeft ooit mogen verblijven in Huis Utrecht, er is dus meer dan alleen maar een regionale binding!